heyday's burrito

SASTAV

INTEGRALNA TORTILJA

HABANERO SOS

CRVENI PASULJ

KUKURUZ

AVOKADO

TIKVICE

GVAKAMOLE SOS

ŠARGAREPA

PAPRIKA ROGA

 

 

405 rsd

priča o nama

Na Bulevaru Oslobodjenja 84, u Novom Sadu, smestili smo kutak za vaš zdrav trenutak. Juice bar Hey Day je mesto koje će vam ponuditi priliv nove energije i zdrav izbor hrane i pića.

Koncept Juice bar-a HeyDay ogleda se u čaši punoj 100% hladno cedjenog voća i povrća, u Vašoj potrebi da date sami sebi prednost u svakodnevnoj trci za uspehom.

Prirodni dizači energije različitih vitamina i minerala, kreirani po posebnoj recepturi, od brižljivo odabranih kombinacija voća i povrća, naša su glavna ponuda u obliku đuseva i smutija. 

Nezaobilazni deo naše ponude su zdravi obroci. Probajte salate, prelive, obrok tortilje... Nismo izostavili i slasne deserte u kojima ćete sigurno uživati.

priča o zdravlju

Godine i promene nekog novog velikog sveta i globalne industrije doneli su kako dobre tako i loše uticaje kada je u pitanju uzgajanje voća i povrća. Međutim, u poslednje vreme čovek se sve više preispituje gde je pogrešio i šta će sledeće da učini kako bi se vratio zdravoj hrani.

Povratak svesti o tome šta jedemo doneo je pozitivne promene. Mi smo deo te velike promene. Želimo da budemo i deo Vaše promene. 

Blagodeti voća i povrća su mnogobrojni. Pored fantastične detoksikacije, usled energije koju vam samo jedan đus dnevno može pružiti, vaše telo se oslobađa stresa.

hladno cedjeni sokovi

100% prirodno i sveze

organska kafa i cajevi

blog

zašto baš hladno cedjeno

Kada pravimo sokove od povrća i voća uz pomoć standardnih aparata tj. sokovnika i blendera gde namirnice sečemo na sitnije delove i stavljamo u mašinu koja ih melje, postoji velika mogućnost da se namirnice tokom celog tog procesa zagreju. Ovo može prouzrokovati oksidaciju i gubitak velikog broja nutrijenata.

Sokovnici koji obično rade po principu centrifuge daju nam sok prepun komadića voća i povrća, dok to sa sokovnicima za hladno ceđenje nije slučaj. Oni nam daju čisti sirovi sok pun blagotvornih vlakana.

Sokovi su najlakši način da u organizam unesemo potrebne vitamine i minerale, a hladno ceđeni sokovi su najbolji način.

hroničan umor

Hronični umor i nedostatak koncentracije siguran su znak da je došlo do preopterećenja Vašeg organizma toksinima.

Teško se ujutru budite a tokom dana ste pospani iako ste spavali noću dovoljno? Više nego je jasno da u organizmu preovladava kiselost. Vama je hitno potreban detoks!

Neosporno idealan način za detoks jesu hladno cedjeni sokovi koji odmah ulaze u krvotok i rade najbolje za Vas!

gde se nalazimo

Zdravlje je tvoja sreća. Zagrli život.
Dođi do nas!

 

HEYDAY
Bulevar oslobodjenja 84
21000 Novi Sad
063410500
 

Gde se nalazimo možete pogledati OVDE