smoothies

chocolate

395 rsd

red storm

405 rsd

green protein

369 rsd

mango day

425 rsd

tropical dream

405 rsd

chocolate mint

375 rsd

vanila

405 rsd

ginger berry

415 rsd

tropical green

385 rsd

chai smoothie

359 rsd

orange cream

405 rsd

carrot banana

359 rsd

priča o nama

Na Bulevaru Oslobodjenja 84, u Novom Sadu, smestili smo kutak za vaš zdrav trenutak. Juice bar Hey Day je mesto koje će vam ponuditi priliv nove energije i zdrav izbor hrane i pića.

Koncept Juice bar-a HeyDay ogleda se u čaši punoj 100% hladno cedjenog voća i povrća, u Vašoj potrebi da date sami sebi prednost u svakodnevnoj trci za uspehom.

Prirodni dizači energije različitih vitamina i minerala, kreirani po posebnoj recepturi, od brižljivo odabranih kombinacija voća i povrća, naša su glavna ponuda u obliku đuseva i smutija. 

Nezaobilazni deo naše ponude su zdravi obroci. Probajte salate, prelive, obrok tortilje... Nismo izostavili i slasne deserte u kojima ćete sigurno uživati.

priča o zdravlju

Godine i promene nekog novog velikog sveta i globalne industrije doneli su kako dobre tako i loše uticaje kada je u pitanju uzgajanje voća i povrća. Međutim, u poslednje vreme čovek se sve više preispituje gde je pogrešio i šta će sledeće da učini kako bi se vratio zdravoj hrani.

Povratak svesti o tome šta jedemo doneo je pozitivne promene. Mi smo deo te velike promene. Želimo da budemo i deo Vaše promene. 

Blagodeti voća i povrća su mnogobrojni. Pored fantastične detoksikacije, usled energije koju vam samo jedan đus dnevno može pružiti, vaše telo se oslobađa stresa.

hladno cedjeni sokovi

100% prirodno i sveze

organska kafa i cajevi

blog

zašto baš hladno cedjeno

Kada pravimo sokove od povrća i voća uz pomoć standardnih aparata tj. sokovnika i blendera gde namirnice sečemo na sitnije delove i stavljamo u mašinu koja ih melje, postoji velika mogućnost da se namirnice tokom celog tog procesa zagreju. Ovo može prouzrokovati oksidaciju i gubitak velikog broja nutrijenata.

Sokovnici koji obično rade po principu centrifuge daju nam sok prepun komadića voća i povrća, dok to sa sokovnicima za hladno ceđenje nije slučaj. Oni nam daju čisti sirovi sok pun blagotvornih vlakana.

Sokovi su najlakši način da u organizam unesemo potrebne vitamine i minerale, a hladno ceđeni sokovi su najbolji način.

hroničan umor

Hronični umor i nedostatak koncentracije siguran su znak da je došlo do preopterećenja Vašeg organizma toksinima.

Teško se ujutru budite a tokom dana ste pospani iako ste spavali noću dovoljno? Više nego je jasno da u organizmu preovladava kiselost. Vama je hitno potreban detoks!

Neosporno idealan način za detoks jesu hladno cedjeni sokovi koji odmah ulaze u krvotok i rade najbolje za Vas!

gde se nalazimo

Zdravlje je tvoja sreća. Zagrli život.
Dođi do nas!

 

HEYDAY
Bulevar oslobodjenja 84
21000 Novi Sad
063410500
 

Gde se nalazimo možete pogledati OVDE