priča o nama

Na Bulevaru Oslobodjenja 84, u Novom Sadu, nalazi se kutak za vaš zdrav trenutak. Juice bar&restoran HeyDay je mesto koje će vam ponuditi priliv nove energije i zdrav izbor hrane i pića. Kada Vas put nanese ili onako baš namerno - izvolite, dobro došli ste u našu priču :)

U Srbiji, deo odrastanja mnogih generacija bila je hrana sa sela, takozvana organska, baš ona iz bašte naših baka, hemijski netaknutih plodova, punih ukusa i sokova. Ništa nas ne vraća u detinjstvo kao miris i ukus zrelog voća i njegova slast koja pokreće u nama uspavanu energiju.

Godine i promene nekog novog velikog sveta i globalne industrije doneli su kako dobre tako i loše uticaje kada je u pitanju uzgajanje voća i povrća. Međutim, u poslednje vreme čovek se sve više preispituje gde je pogrešio i šta će sledeće da učini kako bi se vratio zdravoj hrani. Povratak svesti o tome šta jedemo doneo je pozitivne promene. Mi smo deo te velike promene. Želimo da budemo i deo Vaše promene.

Blagodeti voća i povrća su mnogobrojni. Pored fantastične detoksikacije, usled energije koju vam samo jedan đus dnevno može pružiti, Vaše telo se oslobađa stresa. Manje stresa, više energije i lakoća nošenja sa svakodnevnim obavezama, svakako je više nego zdrav izbor.

Koncept Juice bar&restorana HeyDay ogleda se u čaši punoj 100% hladno cedjenog voća i povrća i u zdravim jelima koja čine pravi restoranski meni. Živimo veoma brzo, uvek u gužvi, u želji da sve postignemo. Da li nas naše telo prati u tome?

Doručak donosi energiju za pola radnog dana. Ovde mislimo na zdrav i ukusan doručak gde je potpuna iskorišćenost vitamina i minerala prava stvar za vas. Doručkujte kod nas sendviče, salate, tortilje ili nezaobilazni Acai bowl, i uz sjajan đus, smuti ili organsku kafu unesite novu energiju u svoj dan. Juice bar&restoran HeyDay je pravo mesto gde ćete dopuniti energiju i radnu inspiraciju u pauzi za ručak sa kolegama sa posla.

Restoranska priča HeyDay-a počinje svežim toplim potažima od bundeve, celera, tikvica, šargarepe i drugih sastojaka čiji nutritivni sadržaj budi apetit. Glavna jela kao što su Raw falafel, Walnut meat i Our spaghetti pronašla su svoj put do srca naših gostiju. Deserti iz naše kreativne kuhinje probudili su interesovanje svojim slatkim, a zdravim sastojcima. Chai cheesecake, Carrot cake, Maple Ganache, Cherry cheesecake, Spiced brownies, pudinzi... Kod nas možete poručiti i vegan tortu za neki važan događaj kao što je rođendan, neka proslava, ili onako čisto da vas želja za slatkim mine, a da vam je savest mirna da ste pojeli sasvim zdrav slatkiš.

Šejkovi, wellness shots, razni premazi upotpunjuju naš meni. Imamo i najbolji zanatski sladoled u Srbiji, Ice-Box fantastičnih ukusa, a bez glutena, neki ukusi bez mleka i šećera. Dobitna kombinacija su Orah, Malina, Vanila Madagaskar, Jagoda i Čokolada.

Flašice HeyDay prirodne izvorske i gazirane vode, naša su robna marka. Možete ih konzumirati uz kafu, nakon obroka ili za poneti.

Juice bar@restoran HeyDay je prvo mesto u Novom Sadu gde možete popiti organsku Lavazza kafu. Ova jedinstvena organska kafa dolazi nam sa planina u Centralnoj Americi, gde je Lavazza selektovala svoju vrhunsku kafu od arabike u mešavini sa kvalitetnom robustom koja se uzgaja u nekontaminiranom području. Sa plantaža koje se bave organskom poljoprivredom i gde se poštuju principi ekološke održivosti prema visokim standardima - pravo u Lavazza šolju za Vaše dobro jutro. Miris koji budi inspiraciju, ukus koji trebate probati.

U našem ambijentu osetićete konekciju sa prirodom i njenim harizmatičnim plodovima. Pregršt zelenih tonova uz skladne elemente drveta i mahovine na trenutke će vas odvesti u netaknute predele. Mislili smo i na naše male goste i osmislili im dečiji kutak gde uz igru mogu da popiju svoj đusić, pojedu zdrav obrok i maksimalno uživaju. Naš ambijent je sasvim nepušački. Podržavamo i širimo svest o zdravom načinu ishrane i života i u tom duhu gradimo svaki naš poslovni dan. 

Ukoliko vam nismo blizu ili nemate vremena da stignete do nas, možemo dostaviti na adresu sve iz našeg menija, na teritoriji Novog Sada.

Ispred vremena, a opet ne tako nepredvidivo, Juice bar&restoran HeyDay je riznica pozitivne energije, inspiracije i zdrave hrane. Zdravlje je tvoja sreća. Zagrli život.

priča o nama

Na Bulevaru Oslobodjenja 84, u Novom Sadu, smestili smo kutak za vaš zdrav trenutak. Juice bar Hey Day je mesto koje će vam ponuditi priliv nove energije i zdrav izbor hrane i pića.

Koncept Juice bar-a HeyDay ogleda se u čaši punoj 100% hladno cedjenog voća i povrća, u Vašoj potrebi da date sami sebi prednost u svakodnevnoj trci za uspehom.

Prirodni dizači energije različitih vitamina i minerala, kreirani po posebnoj recepturi, od brižljivo odabranih kombinacija voća i povrća, naša su glavna ponuda u obliku đuseva i smutija. 

Nezaobilazni deo naše ponude su zdravi obroci. Probajte salate, prelive, obrok tortilje... Nismo izostavili i slasne deserte u kojima ćete sigurno uživati.

priča o zdravlju

Godine i promene nekog novog velikog sveta i globalne industrije doneli su kako dobre tako i loše uticaje kada je u pitanju uzgajanje voća i povrća. Međutim, u poslednje vreme čovek se sve više preispituje gde je pogrešio i šta će sledeće da učini kako bi se vratio zdravoj hrani.

Povratak svesti o tome šta jedemo doneo je pozitivne promene. Mi smo deo te velike promene. Želimo da budemo i deo Vaše promene. 

Blagodeti voća i povrća su mnogobrojni. Pored fantastične detoksikacije, usled energije koju vam samo jedan đus dnevno može pružiti, vaše telo se oslobađa stresa.

hladno cedjeni sokovi

100% prirodno i sveze

organska kafa i cajevi

blog

zašto baš hladno cedjeno

Kada pravimo sokove od povrća i voća uz pomoć standardnih aparata tj. sokovnika i blendera gde namirnice sečemo na sitnije delove i stavljamo u mašinu koja ih melje, postoji velika mogućnost da se namirnice tokom celog tog procesa zagreju. Ovo može prouzrokovati oksidaciju i gubitak velikog broja nutrijenata.

Sokovnici koji obično rade po principu centrifuge daju nam sok prepun komadića voća i povrća, dok to sa sokovnicima za hladno ceđenje nije slučaj. Oni nam daju čisti sirovi sok pun blagotvornih vlakana.

Sokovi su najlakši način da u organizam unesemo potrebne vitamine i minerale, a hladno ceđeni sokovi su najbolji način.

hroničan umor

Hronični umor i nedostatak koncentracije siguran su znak da je došlo do preopterećenja Vašeg organizma toksinima.

Teško se ujutru budite a tokom dana ste pospani iako ste spavali noću dovoljno? Više nego je jasno da u organizmu preovladava kiselost. Vama je hitno potreban detoks!

Neosporno idealan način za detoks jesu hladno cedjeni sokovi koji odmah ulaze u krvotok i rade najbolje za Vas!

gde se nalazimo

Zdravlje je tvoja sreća. Zagrli život.
Dođi do nas!

 

HEYDAY
Bulevar oslobodjenja 84
21000 Novi Sad
063410500
 

Gde se nalazimo možete pogledati OVDE